Het hele jaar genieten

Overkapping of veranda op maat laten bouwen

Wilt u een terrasoverkapping, tuinoverkapping of veranda laten bouwen? Kies dan voor Landelijke Bouwstijl. Elke overkapping wordt naar wens ontworpen en gebouwd van de beste en meest duurzame materialen. Met onze op maat gemaakte overkappingen kunt u lekker lang buiten zitten en worden uw tuinmeubelen goed beschermd tijdens een bui.

 
icon

Tuinhuis met overkapping of terrasoverkapping

Geniet het hele jaar van het buitenleven met zo’n mooie terrasoverkapping of veranda! Een overkapping is los te plaatsen of als uitbruiding van uw woning. Dit model en veel van onze andere modellen kunnen vergunningsvrij worden geplaatst. Voor elke overkapping maakt Pieter van Vliet graag een ontwerp op maat. Geef uw wensen door en wij zorgen ervoor dat de overkapping of veranda perfect bij uw huis en omgeving past.

Vrijblijvende offerte aanvragen
'S avonds heerlijk buiten zitten

Kapschuur met veranda

Het voordeel van deze overkapping met veranda is, dat je s'avonds lekker buiten kunt zitten zonder dat het klam word. Mocht het toch te koud worden, dan is het een kleine moeite om naar binnen te gaan.  Zie je je zelf al zitten in deze prachtige opstelling?

Bekijk onze kapschuren
Verleng de avond

Completeer uw houten overkapping met een Zuid-Afrikaanse braai

De unieke combinatie van buitenhaard en keuken geeft niet alleen gezelligheid, maar is ook bij uitstek geschikt om de lekkerste gerechten mee te bereiden.

Meer informatie

Overkapping of veranda kopen?

Deze tevreden klanten lieten al een houten terrasoverkapping of veranda op maat ontwerpen en bouwen:

Bekijk meer projecten

15 jaar vakwerk

Op het hoogste ambachtelijke niveau

Duurzame houten constructies

Al onze houtproducten zijn duurzaam

Authentiek én persoonlijk

Elk ontwerp komt tot stand na een persoonlijk gesprek

Puur natuur en onderhoudsarm

Robuust hout van uitsluitend de beste kwaliteit

Al 15 jaar

Ontwerpen, zagen en bouwen wij overkappingen en veranda's

Elke terrasoverkapping wordt op het hoogste ambachtelijke niveau van robuust en duurzaam hout gemaakt. Elk ontwerp wordt volledig opgenomen in het landschap rondom uw woning. Voor uw nieuwe veranda maken we graag een ontwerp op maat. Vraag een persoonlijk adviesgesprek met Pieter aan of geef uw wensen aan ons door. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op!

Neem contact op met Pieter

Bekijk al onze houtbouw

Enthousiast geworden? Bekijk alle houtbouw producten van Landelijke Bouwstijl.

Meer informatie