Buitenleven in de meest complete vorm

Kapschuur in hoekmodel laten bouwen

Met een kapschuur in hoekmodel in uw tuin ontstaat er een geheel nieuwe ruimte om van het buitenleven te genieten, tot rust te komen, of samen te dineren.

Dankzij het geraffineerde ontwerp met een hoogwaardige houtsoorten biedt de kapschuur in hoekmodel ten opzichte van de reguliere kapschuur meer benutbare oppervlakte, terwijl de hoekvorm zorgt voor een intiemer geheel.

 
Bekijk ook onze reguliere kapschuren
icon

Een exclusief buitenverblijf op maat

De kapschuur in hoekmodel biedt ruimte genoeg om overdekt te koken, te dineren, of lange avonden samen in door te brengen. Kortom: in de zomermaanden een prachtig buitenshuis alternatief voor uw huiskamer. Wanneer het kouder wordt kunt u de opening van uw kapschuur afschermen met windbreekdoeken en de haard of braai aansteken zodat u tot laat in het jaar buiten kunt verblijven.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Volledig opgenomen in het landschap rondom uw woning

Uiteraard wordt de kapschuur in hoekmodel volledig in landelijke stijl uitgevoerd, waarbij Landelijke Bouwstijl ook zorg kan dragen voor bijvoorbeeld de regenafvoer en verlichting, en de bestrating van uw kapschuur. Daarnaast kan dit model in de meeste gevallen vergunningsvrij gebouwd worden.

Persoonlijk advies aanvragen
Verleng de avond

Completeer uw kapschuur met een Zuid-Afrikaanse braai

De unieke combinatie van buitenhaard en keuken geeft niet alleen gezelligheid, maar is ook bij uitstek geschikt om de lekkerste gerechten mee te bereiden.

Meer informatie

Kapschuur in hoekmodel kopen?

Deze tevreden klanten lieten al een houten kapschuur in hoekmodel op maat ontwerpen en bouwen:

Bekijk meer projecten

15 jaar vakwerk

Op het hoogste ambachtelijke niveau

Duurzame houten constructies

Al onze houtproducten zijn duurzaam

Authentiek én persoonlijk

Elk ontwerp komt tot stand na een persoonlijk gesprek

Puur natuur en onderhoudsarm

Robuust hout van uitsluitend de beste kwaliteit

Al 15 jaar

Ontwerpen, zagen en bouwen wij kapschuren in hoekmodel

Elke kapschuur in hoekmodel wordt op het hoogste ambachtelijke niveau van robuust en duurzaam hout gemaakt. Elk ontwerp wordt volledig opgenomen in het landschap rondom uw woning. Voor uw nieuwe kapschuur in hoekmodel maken we graag een ontwerp op maat. Vraag een persoonlijk adviesgesprek met Pieter aan of geef uw wensen aan ons door. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op!

Neem contact op met Pieter

Bekijk al onze houtbouw

Enthousiast geworden? Bekijk alle houtbouw producten van Landelijke Bouwstijl.

Meer informatie