Ook voor renovatie of decoratie

Authentiek en vakkundig restauratiewerk

Landelijke Bouwstijl is hèt adres als het gaat om authentiek, vakkundig restauratiewerk. In 2006 maakte Pieter van Vliet bijvoorbeeld de nieuwe kapconstructie voor de schaapskooi van Opende. De schaapskooi stamt uit 1870 en was zo vervallen, dat het oude houtwerk bijna niet meer te herstellen was. Met hout uit een boerderij die hoorde bij het Klooster Ter Apel kon Van Vliet nieuwe gebinten maken, waardoor de schaapskooi weer generaties lang mee kan.

 
icon

Fraaie en duurzame houtconstructies

Ook voor particuliere verbouwingen waarbij, vaak onverwachts, blijkt dat de constructie of de draagbalk zelf vervangen moet worden, springt Landelijke Bouwstijl bij. Met een fraaie en duurzame houtconstructie waarborgt Landelijke Bouwstijl de veiligheid. Desgewenst met gebruikt hout, maar altijd volgens het oude ambacht en de strengste veiligheidsnormen. In nieuwbouwwoningen is het bovendien mogelijk om een decoratief houten plafond aan te brengen. Dat kan in strak geverfd vurenhout, maar ook in de karakteristiek eiken, afhankelijk van wat de klant wil.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Renovatie toegangspoort van het Driesumer Bosk

Eind 2015 verving Landelijke Bouwstijl de vergane toegangspoort van het Driesumer Bosk te Driezum door een exacte replica. Gemeente Dantumadiel schreef over de geshiedenis van dit hekwerk op Facebook.

Persoonlijk advies aanvragen

Opgeleverde renovatie en restauratie projecten

Bekijk meer projecten

15 jaar vakwerk

Op het hoogste ambachtelijke niveau

Duurzame houten constructies

Al onze houtproducten zijn duurzaam

Authentiek én persoonlijk

Elk ontwerp komt tot stand na een persoonlijk gesprek

Puur natuur en onderhoudsarm

Robuust hout van uitsluitend de beste kwaliteit

Antieke bouwmaterialen

Voor een verbouwing in authentieke stijl

Voor speciale opdrachten heeft Van Vliet de beschikking over diverse partijen antieke bouwmaterialen, zodat uw verbouwing volledig in authentieke stijl kan worden uitgevoerd.

Neem contact op met Pieter

Bekijk al onze houtbouw

Enthousiast geworden? Bekijk alle houtbouw producten van Landelijke Bouwstijl.

Meer informatie