Onze werkwijze voor houtbouw in een exclusief ontwerp

Landelijke Bouwstijl is een ambachtelijk bedrijf uit Friesland dat uw bijgebouw verzorgt van boomstam tot oplevering. Elk ontwerp komt tot stand na een persoonlijk gesprek en inventarisatie van uw wensen.

In de meeste gevallen zijn de afgebeelde modellen binnen acht weken te leveren. Maar voor ontwerpen op maat, schetst van Vliet een ontwerp op basis van die informatie, dusdanig ingepast dat het bouwwerk optimaal opgaat in de natuurlijke omgeving.

Samenwerking met vakkundige collegae

De goedgekeurde schets wordt vervolgens door het tekenbureau van collega Jan Hamersma doorgerekend en uitgewerkt. Indien nodig, kan hij ook de vergunningaanvraag voor uw verzorgen.

We hebben keuze uit het plaatsen van de fundering op betonpoeren of schroefelementen, die in de grond gedraaid worden. In een paar dagen wordt de houten constructie geplaatst. Daarna komt het afbouwen en kan het dak gedekt worden met oude Hollandse dakpannen of riet.

Bekijk onze projecten
Alles is mogelijk

Van loungeruimte tot paardenbox

Wilt u meewerken of bepaalde onderdelen helemaal zelf doen? Dat is natuurlijk geen probleem. Zelfs de interieurbouw kan door ons verzorgd worden. Of u er nu een loungeruimte van wilt maken, een woonwinkel of een paardenbox. Wij leveren veegschoon op, u kunt na ons vertrek de stal opstrooien of de meubels neerzetten en uw schuur is klaar voor gebruik!

Neem contact op