Een tuinhuis of blokhut met karakter

Houten tuinhuis of blokhut op maat laten bouwen

Op zoek naar een plek om tot rust te komen? Met een uniek ontworpen, in het landschap opgenomen tuinhuis, belandt u in een oase van rust.

Een tuinhuis leent zich uitermate geschikt om te koken of buiten te dineren. Besteed gegarandeerd meer tijd buiten door, onafhankelijk van het weer. Verwarm het tuinhuis met een warmtebron, bijvoorbeeld middels een houtkachel of Zuid-Afrikaanse Braai.

 
icon

Hoogwaardige materialen

Landelijke Bouwstijl vervaardigt haar tuinhuizen middels hoogwaardige materialen zoals bijvoorbeeld eiken- of douglashout. De constructie is voorzien van pen-gat verbindingen, waardoor u geen schroeven ziet. Het tuinhuis kan worden voorzien van sfeervolle verlichting. De openingen kunnen optioneel worden afgesloten door speciale windbreekdoeken of glas. Als dakafwerking kan er gekozen worden voor authentieke oud-hollandse dakpannen of een rieten dak. Voor een juiste afwatering, plaatsen wij een zink of koperen dakgoot. Het tuinhuis is onderhoudsarm en kan worden voorzien van een milieuvriendelijke natuurolie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Volledig opgenomen in het landschap rondom uw woning

Uiteraard wordt de tuinhuis of blokhut op maat volledig in landelijke stijl uitgevoerd, waarbij Landelijke Bouwstijl ook zorg kan dragen voor bijvoorbeeld de regenafvoer en verlichting, en de bestrating van uw tuinhuis. Dit model kunt u net als vele van onze andere modellen vergunningsvrij bouwen.

Persoonlijk advies aanvragen
Verleng de avond

Completeer uw tuinhuis of blokhut met een Zuid-Afrikaanse braai

De unieke combinatie van buitenhaard en keuken geeft niet alleen gezelligheid, maar is ook bij uitstek geschikt om de lekkerste gerechten mee te bereiden.

Meer informatie

Houten tuinhuis of blokhut op maat kopen?

Deze tevreden klanten lieten al een houten tuinhuis of blokhut op maat ontwerpen en bouwen:

Bekijk meer projecten

15 jaar vakwerk

Op het hoogste ambachtelijke niveau

Duurzame houten constructies

Al onze houtproducten zijn duurzaam

Authentiek én persoonlijk

Elk ontwerp komt tot stand na een persoonlijk gesprek

Puur natuur en onderhoudsarm

Robuust hout van uitsluitend de beste kwaliteit

Al 15 jaar

Ontwerpen, zagen en bouwen wij tuinhuizen en blokhutten

Elk tuinhuis wordt op het hoogste ambachtelijke niveau van robuust en duurzaam hout gemaakt. Elk ontwerp wordt volledig opgenomen in het landschap rondom uw woning. Voor uw nieuwe blokhut maken we graag een ontwerp op maat. Vraag een persoonlijk adviesgesprek met Pieter aan of geef uw wensen aan ons door. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op!

Neem contact op met Pieter

Bekijk al onze houtbouw

Enthousiast geworden? Bekijk alle houtbouw producten van Landelijke Bouwstijl.

Meer informatie