Al 15 jaar

Landelijke Bouwstijl

Landelijke Bouwstijl is het bedrijf van Pieter van Vliet uit Friesland. Al 15 jaar ontwerpt, zaagt en bouwt hij schuren, stallen, overkappingen en priëlen door heel Nederland en België. Op het hoogste ambachtelijke niveau, en gemaakt van robuust en duurzaam hout, worden met originele pen-gat verbindingen exclusieve schuren en/of bijgebouwen ontworpen en gebouwd. Elk ontwerp wordt volledig opgenomen in het landschap rondom uw woning.

De specialist in

Duurzame houtbouw op maat

Authentiek en vakkundig

Renovatie en restauratie

Landelijke Bouwstijl is hèt adres als het gaat om authentiek, vakkundig restauratiewerk. Met een fraaie en duurzame houtconstructie waarborgt Landelijke Bouwstijl de veiligheid. Desgewenst met gebruikt hout, maar altijd volgens het oude ambacht en de strengste veiligheidsnormen.

Meer over renovatie en restauratie

Completeer uw bijgebouw met een Zuid-Afrikaanse braai

Maak uw nieuwe of bestaande (kap)schuur, tuinhuis, blokhut of overkapping helemaal compleet met een Zuid-Afrikaanse braai. De unieke combinatie van buitenhaard en keuken geeft niet alleen gezelligheid, maar is ook bij uitstek geschikt om de lekkerste gerechten mee te bereiden.

Meer over de Zuid-Afrikaanse braai
Wij bouwen alles van hout

Van loungeruimte tot paardenbox

Wilt u meewerken of bepaalde onderdelen helemaal zelf doen? Dat is natuurlijk geen probleem. Zelfs de interieurbouw kan door ons verzorgd worden. Of u er nu een loungeruimte van wilt maken, een woonwinkel of een paardenbox. Wij leveren veegschoon op, u kunt na ons vertrek de stal opstrooien of de meubels neerzetten en uw schuur is klaar voor gebruik!

Neem contact op

15 jaar vakwerk

Op het hoogste ambachtelijke niveau

Duurzame houten constructies

Al onze houtproducten zijn duurzaam

Authentiek én persoonlijk

Elk ontwerp komt tot stand na een persoonlijk gesprek

Puur natuur en onderhoudsarm

Robuust hout van uitsluitend de beste kwaliteit

Heeft u nog vragen? Neem contact met Pieter op!

Contact