Verleng de zomer

Houten kapschuur laten bouwen

Niet langer alleen ’s zomers buiten zitten, maar ook in de herfst, of sfeervol verlicht in de decembermaand. Ingericht met open haard of houtkachel kunt u zich hier heerlijk terugtrekken in de kapschuur als het ’s avonds koud en klam wordt. Overdag is de kapschuur juist een koele schaduwplaats, waar de meubelen ook beschermd staan tijdens een zomerse onweersbui. Naast deze kapschuren bouwen wij ook vaak een kapschuur in hoekmodel. Beide modellen kunt u in de meeste gevallen vergunningsvrij laten bouwen.

 
Bekijk ook onze kapschuren in hoekmodel
icon

Geniet het hele jaar door

Verleng het seizoen en geniet het hele jaar door van het buitenleven met zo’n mooie kapschuur! Zowel los te plaatsen of als veranda aan de woning. Door een gedeelte af te dichten met hout of windbreekgaas, ontstaat er een opslagruimte voor fietsen of meubelen. Ingericht met meubilair wordt het een tuinhuisje voor u alleen of de hele familie.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Op en top genieten

Kapschuur met Zuid-Afrikaanse braai

Niet alleen maar buiten zitten onder deze  overkapping, maar ultiem genieten met vrienden en familie bij deze heerlijke warmte bron, die tevens te gebruiken is  om heerlijke hapjes te bereiden op de  barbecue of spit. Dit alles is een garantie voor een perfecte avond.

Meer over de Zuid-Afrikaanse braai

Een kapschuur om te relaxen en als bescherming tegen regen en sneeuw

Van oorsprong is een kapschuur een goede manier om materiaal, hooi of vee te beschermen tegen regen en sneeuw. Tegenwoordig is de kapschuur vooral in trek als overdekt terras om te relaxen.

Bekijk ook onze kapschuren in hoekmodel
Verleng de avond

Completeer uw houten kapschuur met een Zuid-Afrikaanse braai

De unieke combinatie van buitenhaard en keuken geeft niet alleen gezelligheid, maar is ook bij uitstek geschikt om de lekkerste gerechten mee te bereiden.

Meer informatie

Houten kapschuur kopen?

Deze tevreden klanten lieten al een houten kapschuur op maat ontwerpen en bouwen:

Bekijk meer projecten

15 jaar vakwerk

Op het hoogste ambachtelijke niveau

Duurzame houten constructies

Al onze houtproducten zijn duurzaam

Authentiek én persoonlijk

Elk ontwerp komt tot stand na een persoonlijk gesprek

Puur natuur en onderhoudsarm

Robuust hout van uitsluitend de beste kwaliteit

Al 15 jaar

Ontwerpen, zagen en bouwen wij kapschuren

Elke kapschuur wordt op het hoogste ambachtelijke niveau van robuust en duurzaam hout gemaakt. Elk ontwerp wordt volledig opgenomen in het landschap rondom uw woning. Voor uw nieuwe houten kapschuur maken we graag een ontwerp op maat. Vraag een persoonlijk adviesgesprek met Pieter aan of geef uw wensen aan ons door. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op!

Neem contact op met Pieter

Bekijk al onze houtbouw

Enthousiast geworden? Bekijk alle houtbouw producten van Landelijke Bouwstijl.

Meer informatie