Een lust voor het oog

Verleng de zomer met de Fjoer houtkachel

Met de warmte van de Fjoer houtkachel in uw buitenverblijf kunt u nog langer genieten van de zomeravond. De houtkachel is gemaakt van roestvaststaal en met enkele of dubbele beglazing leverbaar. De doorkijk uitvoering kan ideaal als roomdevider functioneren in uw kapschuur, overkapping of veranda. Dankzij het samenwerkingsverband met Fjoer kunnen wij u voorzien van een hoogwaardige houtkachel.

icon

Jarenlang genieten

Door het slimme ontwerp is de houtkachel regelbaar en ontstaat er door de efficiente verbranding geen rookoverlast. Met de Fjoer houtkachel kunt u jarenlang genieten van heerlijke warmte.

Vrijblijvende offerte aanvragen
icon
Buitenhaard & keuken

Opzoek naar iets meer?

Naast de prachtige Fjoer houtkachels is Landelijke Bouwstijl ook dealer van Comfort Trade. Hierdoor kunnen wij uw bijgebouw tevens voorzien van een karakteristieke Zuid-Afrikaanse braai. Koken op hout wordt hiermee een beleving voor jong en oud.

Meer informatie
icon

15 jaar vakwerk

Op het hoogste ambachtelijke niveau

Duurzame houten constructies

Al onze houtproducten zijn duurzaam

Authentiek én persoonlijk

Elk ontwerp komt tot stand na een persoonlijk gesprek

Puur natuur en onderhoudsarm

Robuust hout van uitsluitend de beste kwaliteit

Al 15 jaar

Ontwerpen, zagen en bouwen wij robuuste schuren, romantische prielen en houten overkappingen

Elke garage, schuur, veranda of terrasoverkapping wordt op het hoogste ambachtelijke niveau van robuus en duurzaamt hout gemaakt. Elk ontwerp wordt volledig opgenomen in het landschap rondom uw woning. Voor uw nieuwe schuur of overkapping met Zuid-Afrikaanse braai maken we graag een ontwerp op maat. Vraag een persoonlijk adviesgesprek met Pieter aan of geef uw wensen aan ons door. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op!

Neem contact op met Pieter

Bekijk al onze houtbouw

Enthousiast geworden de Fjoer houtkachel? Bekijk ook alle houtbouw producten van Landelijke Bouwstijl.

Meer informatie