Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Om het wat gemakkelijker te maken hebben wij dit overzicht van veelgestelde vragen samengesteld.

Staat uw vraag er niet tussen of wilt u meer weten? Dan kunt u Pieter van Vliet natuurlijk ook direct bellen via 06 547 37 134 of een persoonlijk advies gesprek aanvragen.

 • Welk materiaal wordt gebruikt?

  De bouwwerken worden gemaakt van eiken, lariks-, of douglasshout.

  Al het hout wordt geselecteerd op kwaliteit.  Als dakafwerking kan gekozen worden voor een rieten dak of voor exclusieve oud-hollandse pannen. Voor een goede afwatering, kunnen wij een koperen of zinken goot monteren.

 • Wat is de levertijd?

  In de meeste gevallen zijn de afgebeelde modellen binnen acht weken te leveren.

  Na het plaatsen van de fundering kan de constructie in een paar dagen geplaatst worden. Daarna komt het afbouwen en kan het dak met pannen of riet worden gedekt. Ook voor het monteren van verlichting en het inbouwen van een braai of warmtebron, bent u bij ons aan het juiste adres.

 • Kan ik meedenken of dingen zelf oppakken?

  Graag! Elk ontwerp komt namelijk tot stand na een persoonlijk gesprek en inventarisatie van uw wensen

  Neem vrijblijvend contact op om uw wensen door te geven. Voor ontwerpen op maat, schetst van Vliet een ontwerp op basis van die informatie, dusdanig ingepast dat het bouwwerk optimaal opgaat in de natuurlijke omgeving.

 • Verzorgen jullie het hele project?

  Landelijke Bouwstijl is een ambachtelijk bedrijf dat uw bijgebouw verzorgt van boomstam tot oplevering.

  Zelfs de interieurbouw kan door ons verzorgd worden. Of u er nu een loungeruimte van wilt maken, een woonwinkel of een paardenbox. Wij leveren veegschoon op, u kunt na ons vertrek de stal opstrooien of de meubels neerzetten en uw schuur is klaar voor gebruik!

Laat u inspireren

Exclusieve robuuste schuren, romantische prielen en houten overkappingen

Pieter van Vliet van Landelijke Bouwstijl ontwerpt en bouwt exclusieve robuuste schuren, romantische prielen en houten overkappingen. Nagenoeg zonder één schroef te gebruiken. Met grof gezaagde houtdelen en ouderwetse pen-gatverbindingen maakt hij er kunstwerken van die door heel Nederland en België hun weg vinden.

Bekijk onze projecten