"Eind 2015 waren we voor onze tuin al geruime tijd aan het oriënteren op een overkapping met opslagruimte. We wilden graag een plek in onze tuin creëren die wij als tweede 'huiskamer' konden gebruiken. Omdat we net 2 jaar in een nieuwbouwwoning woonden was het de uitdaging om een overkapping te maken die aansloot bij de stijl van de woning en onze wensen. We hebben landelijk meerdere houwbouw bedrijven bezocht en meerdere overkappingen bekeken. Via zoeken op internet kwamen we terecht bij Landelijke Bouwstijl wat voor ons ook nog eens maar 3 km verderop was! Pieter wist een overkapping te realiseren die paste bij de stijl van onze woning en kon vanuit meerdere invalshoeken met ons meedenken. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en de samenwerking met Landelijke Bouwstijl was uitstekend."

Familie Rozema

Enthousiast geworden? Een duurzame kapschuurkapschuur in hoekmodelschuurprieeloverkappingwoning aan- of uitbouwgarage op maat laten bouwen? Landelijke Bouwstijl levert al 15 jaar vakwerk! Laat u inspireren!

Landelijke Bouwstijl inhuren voor uw project?

Offerte aanvragen
Terug naar projecten
Laat u inspireren

Prachtige robuuste schuren, romantische prielen en houten overkappingen

Wij ontwerpen, zagen en bouwen al bijna 15 jaar houten kapschuren, overkappingen, garages en schuren door heel Nederland en België. Alle voorbeelden zijn op maat en naar wens van de klant gemaakt. Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk adviesgesprek? Neem contact met ons op of kom eens langs in Friesland.

Neem contact op