"Tijdens de zoektocht naar een nieuwe (kap)schuur op de site van landelijkebouwstijl.nl beland. Hier stond de hoekkapschuur afgebeeld waar we direct het idee bij hadden dat we niet verder hoefden te zoeken.
Vervolgens een mailtje gestuurd naar landelijkebouwstijl.nl met het verzoek of we ergens een “echt” exemplaar konden bewonderen. In Driezum bleek zo’n kapschuur te staan.
Onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden in de demo-kapschuur doorgesproken met Pieter van Vliet. Niet veel later onze eigen kapschuur besteld.
Begin maart is de kapschuur binnen 3 dagen vakkundig in elkaar gezet door Pieter en Jan. Zelfs tijdens de bouw konden we nog een aanpassing doorgeven. Ook werd meegedacht over de aan te leggen verlichting.
En nu zijn we de gelukkige eigenaar van een unieke exclusieve kapschuur waar we zowel met mooi als ook bij minder mooi weer vaak in zullen verblijven."

Jan Leijen

 

Enthousiast geworden? Een duurzame kapschuurkapschuur in hoekmodelschuurprieeloverkappingwoning aan- of uitbouwgarage op maat laten bouwen? Landelijke Bouwstijl levert al 15 jaar vakwerk! Laat u inspireren!

Landelijke Bouwstijl inhuren voor uw project?

Offerte aanvragen
Terug naar projecten
Laat u inspireren

Prachtige robuuste schuren, romantische prielen en houten overkappingen

Wij ontwerpen, zagen en bouwen al bijna 15 jaar houten kapschuren, overkappingen, garages en schuren door heel Nederland en België. Alle voorbeelden zijn op maat en naar wens van de klant gemaakt. Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk adviesgesprek? Neem contact met ons op of kom eens langs in Friesland.

Neem contact op