Deze woningaanbouw is gerealiseerd met een douglas constructie van 20 x 20 cm balkhout. De verbindingen zijn op een authentieke manier verwerkt in de aanbouw. Als plafond is ook douglas veer en groef delen gebruikt. Dit geeft een warme uitstraling. In combinatie met moderne strakke kozijnen en interieur is dit een lust voor het oog.

Review Google.

Topservice,vakmensen met smaak. We hebben in zuid Limburg een tuinhuisje en de basis van onze uitbouw door Landelijke Bouwstijl laten bouwen naar volle tevredenheid. Binnen enkele dagen stond het tuinhuisje. Vooraf wordt alles gezaagd en bij ons is ook de uitbouw in een paar dagen in elkaar gezet. We hebben hierdoor twee gezellige en mooie bouwsels bij ons huis van hout. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. 

Landelijke Bouwstijl inhuren voor uw project?

Offerte aanvragen
Terug naar projecten
Laat u inspireren

Prachtige robuuste schuren, romantische prielen en houten overkappingen

Wij ontwerpen, zagen en bouwen al bijna 15 jaar houten kapschuren, overkappingen, garages en schuren door heel Nederland en België. Alle voorbeelden zijn op maat en naar wens van de klant gemaakt. Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk adviesgesprek? Neem contact met ons op of kom eens langs in Friesland.

Neem contact op