Deze in een hoekmodel uitgevoerde kapschuur is voorzien van Oud Hollandse dakpannen, zinken regenwaterafvoer en bijpassende verlichting. Tevens is de kapschuur voorzien van windbreek doek. Hiermee kunt u ook tijdens winderige dagen buiten vertoeven. De achterzijde van de kapschuur is verlaagd wat voor een extra huiselijk gevoel zorgt. Tot slot is de kapschuur afgewerkt met Uula Olielazuur in de kleur Poppeli. Deze esthetisch verhogende afwerking verlengt tevens ook de levensduur van de kapschuur.

Enthousiast geworden? Een duurzame kapschuurkapschuur in hoekmodelschuurprieeloverkappingwoning aan- of uitbouwgarage op maat laten bouwen? Landelijke Bouwstijl levert al 15 jaar vakwerk! Laat u inspireren!

Landelijke Bouwstijl inhuren voor uw project?

Offerte aanvragen
Terug naar projecten
Laat u inspireren

Prachtige robuuste schuren, romantische prielen en houten overkappingen

Wij ontwerpen, zagen en bouwen al bijna 15 jaar houten kapschuren, overkappingen, garages en schuren door heel Nederland en België. Alle voorbeelden zijn op maat en naar wens van de klant gemaakt. Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk adviesgesprek? Neem contact met ons op of kom eens langs in Friesland.

Neem contact op