Deze in hoekmodel uitgevoerde tuinkamer is door de klant voorzien van een prachtige inrichting en zelfs voorzien van een glazen schuifdeur. De tuinkamer is voorzien van koperen dakgoten voor het afvoeren van het regenwater. Landelijke Bouwstijl heeft de schuur tevens voorzien van een "buitenkeuken" en landelijke verlichting. Met de houtkachel is het zelfs mogelijk om tijdens koudere dagen te genieten van uw buitenverblijf. Naast de glazen schuifdeur is het tevens mogelijk om de schuur af te sluiten met windbreekgaas. Hierdoor blijft de warmte in de schuur. De vloer is afgewerkt met prachtige tegels van natuursteen. De tuinkamer heeft een afmeting van 6 meter bij 8 meter. Om de levensduur te verlengen is de schuur behandeld met Uula Olielazuur in de kleur genaamd Kallio.

Enthousiast geworden? Een duurzame kapschuurkapschuur in hoekmodelschuurprieeloverkappingwoning aan- of uitbouwgarage op maat laten bouwen? Landelijke Bouwstijl levert al 15 jaar vakwerk! Laat u inspireren!

Landelijke Bouwstijl inhuren voor uw project?

Offerte aanvragen
Terug naar projecten
Laat u inspireren

Prachtige robuuste schuren, romantische prielen en houten overkappingen

Wij ontwerpen, zagen en bouwen al bijna 15 jaar houten kapschuren, overkappingen, garages en schuren door heel Nederland en België. Alle voorbeelden zijn op maat en naar wens van de klant gemaakt. Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk adviesgesprek? Neem contact met ons op of kom eens langs in Friesland.

Neem contact op