Deze kapschuur van 4 x 7 meter is volledig van eiken. Natuurlijk uitgevoerd met pen gat verbiningen. Het eiken zal met verloop van tijd een grijze uitstraling krijgen. De Engelsen zeggen verzilveren. Dit geeft ondermeer de kwaliteit van de houtsoort aan. Uiteraard staat een koperen mastgoot prima bij deze opstelling. Voor deze klant is een eiken buitenkeuken op maat gemaakt. Het opmetselen van de haard is door derden gedaan. De complete schuur is in 1 dag geplaatst, doordat het deels prevab in de werkplaats gemaakt is.

Enthousiast geworden? Een duurzame kapschuurkapschuur in hoekmodelschuurprieeloverkappingwoning aan- of uitbouwgarage op maat laten bouwen? Landelijke Bouwstijl levert al 15 jaar vakwerk! Laat u inspireren!

Landelijke Bouwstijl inhuren voor uw project?

Offerte aanvragen
Terug naar projecten
Laat u inspireren

Prachtige robuuste schuren, romantische prielen en houten overkappingen

Wij ontwerpen, zagen en bouwen al bijna 15 jaar houten kapschuren, overkappingen, garages en schuren door heel Nederland en België. Alle voorbeelden zijn op maat en naar wens van de klant gemaakt. Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk adviesgesprek? Neem contact met ons op of kom eens langs in Friesland.

Neem contact op