Deze rechte kapschuur is voorzien van gebogen schoren met prachtige pen-gat verbindingen tussen de lariks balken. De dakgoten zijn gemaakt van zink. Het dak is voorzien van Oud Hollandse grijze dakpannen. De kapschuur is een een zijde voorzien van een afsluitbaar deel met enkele deur en raam. Hierin kunnen bijvoorbeeld tuinmeubelen of fietsen worden opgeslagen. Het afsluitbare deel is afgewerkt met lariks planken die zijn bevestigd middels de potdeksel methode. Dit betekend dat de planken deels over elkaar heen worden bevestigd en zorgt voor een authentieke uitstraling. 

Enthousiast geworden? Een duurzame kapschuurkapschuur in hoekmodelschuurprieeloverkappingwoning aan- of uitbouwgarage op maat laten bouwen? Landelijke Bouwstijl levert al 15 jaar vakwerk! Laat u inspireren!

Landelijke Bouwstijl inhuren voor uw project?

Offerte aanvragen
Terug naar projecten
Laat u inspireren

Prachtige robuuste schuren, romantische prielen en houten overkappingen

Wij ontwerpen, zagen en bouwen al bijna 15 jaar houten kapschuren, overkappingen, garages en schuren door heel Nederland en België. Alle voorbeelden zijn op maat en naar wens van de klant gemaakt. Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk adviesgesprek? Neem contact met ons op of kom eens langs in Friesland.

Neem contact op