Review van klant

Ik zag deze kapschuur eerst op Pinterest en was eigenlijk direct verkocht. Deze hoekopstelling is uniek en de kwaliteit en afwerking zijn perfect. Wij hebben menig uurtje hier doorgebracht, vele herinneringen gemaakt (en vele zullen nog volgen), dit is een verrijking van je leven en dat is niet overdreven.
Later hebben wij nog de geharde glazen deuren geplaatst zodat wij nog langer van de schuur kunnen genieten en met de braai als haard en een extra terrasverwarmer is dat zelfs in de winter goed warm te krijgen.

Pieter bedankt voor deze prachtige schuur!

Enthousiast geworden? Een duurzame kapschuurkapschuur in hoekmodelschuurprieeloverkappingwoning aan- of uitbouwgarage op maat laten bouwen? Landelijke Bouwstijl levert al 15 jaar vakwerk! Laat u inspireren!

 

Landelijke Bouwstijl inhuren voor uw project?

Offerte aanvragen
Terug naar projecten
Laat u inspireren

Prachtige robuuste schuren, romantische prielen en houten overkappingen

Wij ontwerpen, zagen en bouwen al bijna 15 jaar houten kapschuren, overkappingen, garages en schuren door heel Nederland en België. Alle voorbeelden zijn op maat en naar wens van de klant gemaakt. Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk adviesgesprek? Neem contact met ons op of kom eens langs in Friesland.

Neem contact op