Een tijd lang waren we aan het twijfelen over wat we zouden doen, een stukje aanbouwen of toch iets anders. Alles lag er voor de aanbouw, tekeningen architect, offerte aannemer, bouwvergunning……
Toch nog even nadenken. Die hoek in de tuin, daar zou namelijk wel heel mooi een overkapping/veranda passen. Zoeken op internet, alles wat we tegenkomen ziet er zo ‘standaard’ en vooral ‘hetzelfde’ uit. Tot we op de website van Landelijke Bouwstijl terecht komen. Wát een verademing, we keken onze ogen uit, zoiets willen wij ook! Contact opgenomen met Pieter, we mogen in de herfstvakantie ‘20 bij hem langs komen om zijn eigen kapschuur te bekijken en te ‘beleven’. Wauw!!
In mei ‘21 is het zo ver, Pieter en zijn mannen komen de kapschuur in hoekmodel bouwen. Drie dagen buffelen en er staat een compleet ‘buitenverblijf’. Wat een vakwerk, vooral de pen/gat verbinding geeft een prachtige uitstraling. En niet te vergeten de oude pannen! Voorbereiding voor verlichting wordt geregeld, onze kachel wordt er in geplaatst. Niets is te gek voor de mannen. Service tot en met. Pieter regelt vervolgens nog de bestelling van het windbreekgaas en ook van de Uula verf.
Wij zijn super blij!! Pieter, Jan en Mient, ontzettend bedankt voor jullie vakwerk!!
(nu nog de tuin verder opknappen, dan is het plaatje compleet)

Landelijke Bouwstijl inhuren voor uw project?

Offerte aanvragen
Terug naar projecten
Laat u inspireren

Prachtige robuuste schuren, romantische prielen en houten overkappingen

Wij ontwerpen, zagen en bouwen al bijna 15 jaar houten kapschuren, overkappingen, garages en schuren door heel Nederland en België. Alle voorbeelden zijn op maat en naar wens van de klant gemaakt. Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk adviesgesprek? Neem contact met ons op of kom eens langs in Friesland.

Neem contact op