Romantiek ten top

Houten prieel laten bouwen

Landelijke Bouwstijl is ooit begonnen met het maken van priëlen. Nog altijd zijn onze robuuste, landelijke overkappingen in zeshoek of vierkant veelgevraagd. Priëlen worden vaak gebruikt als overdekt terras in een saunatuin of voor een barbecue met vrienden. Maar ook ingericht als buitenkeuken, als overdekte speelplaats voor de kinderen of schuil- en voerhok voor kleinvee komt dit bouwwerk prima uit de verf.

Priëlen vanaf vier meter

Onze priëlen zijn leverbaar vanaf een doorsnede van vier meter. Het dak wordt bedekt met pannen of riet, binnen leggen we een houten antislipvlonder en u kunt direct genieten van uw buitenzitje. De kleinere modellen worden desgewenst ook geleverd als bouwpakket met een goede tekening en omschrijving.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Houten prieel kopen?

Deze tevreden klanten lieten al een houten prieel op maat ontwerpen en bouwen:

Bekijk meer projecten
15 jaar vakwerk

Op het hoogste ambachtelijke niveau

Duurzame houten constructies

Al onze houtproducten zijn duurzaam

Exclusief, authentiek én persoonlijk

Elk ontwerp komt tot stand na een persoonlijk gesprek

Puur natuur en onderhoudsarm

Robuust hout van uitsluitend de beste kwaliteit

Al 15 jaar

Ontwerpen, zagen en bouwen wij exclusieve houten priëlen

Elk houten prieel wordt op het hoogste ambachtelijke niveau van robuust en duurzaam hout gemaakt. Elk ontwerp wordt volledig opgenomen in het landschap rondom uw woning. Voor uw nieuwe prieel maken we graag een ontwerp op maat. Vraag een persoonlijk adviesgesprek met Pieter aan of geef uw wensen aan ons door. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op!

Neem contact op met Pieter